Behangen

Ook behangwerk maakt deel uit van mijn vaardigheden.

Behang

Ik werk graag met vliesbehang. Dit is een stevig soort, met een rug van glasvlies. de lijm wordt bij dit behang op de muur aangebracht. Dit soort behang is iets dikker. Daardoor werkt het sneller en fijner. Tegenwoordig is er veel keuze in deze behangsoort. Ik kan  als behanger echter ook alle andere soorten behang op de muur verwerken. Graag adviseer ik u in materiaal en kleur keuze voor uw behang.

Glasweefselbehang

Glasweefselbehang aanbrengen is mijn specialiteit. Dit doe ik dan ook heel graag. Je kunt er heel mooi, naadloos en snel mee werken. Er zijn veel verscillende structuren in te verkrijgen. Bovendien kun je het met saus iedere kleur geven. Ik heb de beschikking over een waterbak. Hier kun je speciaal voorgelijmd glasweefselbehang doorheen halen. De droge lijmlaag wordt dan nat en begint te werken. Zo kun je zonder inlijmen het behang op de muur plakken. Deze methode geeft veel tijdwinst en bespaart u daardoor arbeidsuren.

image

Glasweefsel heeft niet alleen een decoratieve functie. Het is ook enorm sterk en heeft het vermogen om scheuren in muren op te vangen en te verbergen.

Gladde wanden

Om mooi behangwerk te kunnen garanderen is de afwerking van de muren van groot belang. Ik kom graag bij u op bezoek om de muren te inspecteren. Op basis van deze inspectie kan ik u adviseren over een voorbehandeling van de muren. Zijn de muren mooi glad, dan kan ik direct beginnen met behangen. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken is de kleur of structuur van het behang.

Van alle behangers in Zwolle bent u bij Alkema Klein Onderhoud aan het juiste adres om uw behang klus uit te laten voeren. Een goede behanger voert zijn werk netjes en snel uit zonder dat u daar overlast van ervaart. Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak!