Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Alkema Klein Onderhoud
Average rating:  
 5 reviews
by Kees on Alkema Klein Onderhoud
Glasweefsel door de vakman

Een tijdje terug wilde ik graag mijn gang, trapopgang en overloop van glasweefsel voorzien. Ook waren en allerlei kleinere schildersklussen in huis.
De reden voor mij om Wolter in te schakelen was, naast de goede ervaring, vooral om “de vaart” erin te houden. Hoewel ik best wel handig ben en zelf ook wel kan schilderen en behangen, ben ik vaak een pietje precies. Dat zorgt ervoor dat ik veel langer bezig ben dan een vakman en het ontneemt me vaak de zin om überhaupt ergens aan te beginnen. Ik heb toen aan Wolter voorgesteld om de klus samen te doen. Dit vond hij prima en we vormden samen een goed team.
Daarom heb ik onze samenwerking ook als zeer positief ervaren (snel en keurig werk). Wat mij betreft doen we een volgend keer weer zo!

by Emiel Knegt on Alkema Klein Onderhoud
Met de Schildercoach aan het Werk

Afgelopen jaar wilde ik graag onze vrijstaande woning (laten) schilderen. Ik was niet zo op de hoogte van de prijzen van schilderwerk, maar kreeg van mijn zwager de contactgegevens van Alkema Klein Onderhoud, waar hij zelf goede ervaringen mee had. Wolter heeft voor mij twee verschillende offertes gemaakt: eén voor het hele huis en eén voor alleen de bovenverdiepingen. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen zelf de benedenverdieping te doen. Op die manier heb ik een flink bedrag bespaard.

De bovenkant heeft Wolter zeer naar mijn tevredenheid heel strak en professioneel behandeld. Toen zijn werk erop zat en ik zelf verder ging, heeft hij mij heel duidelijk ingelicht over de te gebruiken materialen en de manier van aanpak. Hij heeft mij enkele vaardigheden aangeleerd die mij erg geholpen hebben en ook veel tijdwinst hebben bezorgd tijdens mijn werkzaamheden. Ik kan iedereen aanbevelen die (gedeeltelijk) zelf wil klussen, om de schildercoach en/of Alkema Klein Onderhoud in te schakelen, ik denk dat u er geen spijt van zult krijgen.

by "naam bekend bij Wolter" on Alkema Klein Onderhoud
Buiten schilderwerk

Wolter Alkema neemt zijn werk serieus; hij werkt netjes, komt gemaakte afspraken na en denkt actief mee! Tevens is Wolter heel toegankelijk, wat maakt dat je makkelijk met hem communiceert. Om kort te gaan, wij zijn zeer tevreden over zijn werk(wijze).

by Dick en Roelie Bosgra on Alkema Klein Onderhoud
Dubbelglas

Ik heb de heer Alkema in zijn werk leren kennen toen ik dubbel glas in mijn voor en achter deur wou hebben ivm tocht en kou in gang en bijkeuken. Hij kwam netjes op de afgesproken tijd aan huis en bekeek het werk en maakte een prijs. Op de dag dat hij het glas kwam plaatsen heb ik hem volledig zijn gang laten gaan en toen ik thuis kwam was alles klaar en perfect gedaan. Nieuw glas plus glaslatten en schilderen. Ik vind Wolter een goede vakman met veel kennis en hij deinst nergens voor terug. Hij werk snel en netjes goede vakman dus. Ik ben dan ook zeer tevreden over het werk dat hij bij mij heeft geleverd.

by Arjen on Alkema Klein Onderhoud
Buitenschilderwerk

Wolter Alkema heeft bij ons het buitenschilderwerk verzorgd. Dat heeft hij naar volle tevredenheid gedaan. Alles zag/ziet er keurig uit en bovendien werd er zeer netjes gewerkt. Gemaakte afspraken werden bovendien goed nagekomen.
Na het buitenschilderwerk hebben we in een later stadium Wolter gevraagd bij ons binnen het nieuw gestucte plafond en een inbouwhaard te schilderen. Dat heeft hij ook zeer strak afgewerkt. Er is heel netjes gewerkt, geen spatje verf op de vloer. De kleur voor de haard moest aansluiten op de kleur behang ernaast, hiervoor heeft Wolter de kleur uitgezocht en dat matchte eveneens perfect. Wij zijn zeer tevreden.